Forestillingen JORDBÆR/KAKE handler om et helt vanlig samlivsbrudd, sett fra barnets perspektiv. Det er både såre og komiske, men også sinte og lekne episoder. Hannahs fortelling flettes sammen med jordbærplantenes livssyklus, med forandring som naturens grunnprinsipp.  
Mor og far skiller lag, og Hannah plasseres i to nye familieforhold. Publikum skal også skille lag. Voksne og barn ser forestillingen i hver sin sal samtidig. Voksne skal ha billett til Kake og barn til Jordbær. Det er to ulike billetter.
Kjøp voksen-billett her: JORDBÆR/KAKE voksen
Barn og voksne møter på denne måten hver sin Hannah; én på 8 og én på 38 år. Begge forestillinger er basert på samme scenetekst.
Dersom barnet ikke ønsker å gå alene, kan foresatt kjøpe billett til JORDBÆR/KAKE (barn). Men vi oppfordrer til at dere skiller lag slik at barna ser JORDBÆR og de voksne ser KAKE. Når forestillingen er ferdig kommer de voksne først ut av Salongen, går ned til Foajeen og står klare til å møte barna i det de kommer ut av Teatersalen.  
Tekst og regi: Nelly Winterhalder   
Skuespill: Torgunn Wold  , Kjærsti Odden Skjeldal
Slagverk: Ulrik Ibsen Thorsrud   
Scenografi: Mie Dinesen, Karina Walgermo Johnsen 
Lys: Ane Reiersen  , Corentin JPM Leven 
Kostyme: Solveig Holthe Bygdnes   
Grafisk design: Tone Emblemsvåg 
Produsent: Ingeborg Husbyn Aarsand 
Passer fra 8 år og oppover.
Kunstnerne samles i live-art-kollektivet Ann Sam Bell som undersøker poesien i politikken og latteren i lidelsen, og omvendt. Kollektivet skaper gjennom å lytte, spørre, eksperimentere, mislykkes og leke. Ann Sam Bell ble etablert i 2019 av Nelly Winterhalder og jobber i Norge og Tyskland. 
www.annsambell.com
 
Forestillingen støttes av Seanse, Norsk kulturråd, Tono, Spenn, Fond for Lyd og Bilde, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.

You may also like

Back to Top